Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69188-60-PU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69188-60-PU. Wij hopen dat dit PHILIPS 69188-60-PU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69188-60-PU te teleladen.


PHILIPS 69188-60-PU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2410 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69188-60-PU QUICK START GUIDE (1040 ko)
   PHILIPS 69188-60-PU BROCHURE (1629 ko)
   PHILIPS 69188-60-PU QUICK START GUIDE (1040 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69188-60-PU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] De warme gloed en zachte flikkering van een kaars zonder vuur, gesmolten kaarsvet of rook. Past in elke normale theelichthouder. Net als een echte kaars, maar dan beter · Warm gloeiend licht met een zachte flikkering · Geen open vlam, heet kaarsvet of rook · Maar liefst 10 uur verlichting met één oplaadbeurt · Koel bij aanraking met de gebruikte LED-technologie Eenvoudig in gebruik · Het theelichtje aan de binnenkant is uitneembaar en past in elke houder · Kantel de kaars om deze in of uit te schakelen · IP44 - weerbestendig voor eenvoudig gebruik binnenshuis en buitenshuis Elegant en tijdloos design · Kaarshouders van echt glas in een tijdloos ontwerp · Gemakkelijk draadloos op te laden met de stijlvolle inductieoplader · Dankzij de geïntegreerde accu zijn er geen elektriciteitskabels nodig 69186/60/PH TeaLights Naturelle 69188-60-PU Kenmerken Warm gloeiend licht Koel bij aanraking IP44 - weerbestendig Warm gloeiend licht met een zachte flikkering Geen open vlam Koel bij aanraking met de gebruikte LEDtechnologie Het theelichtje aan de binnenkant is uitneembaar IP44 - weerbestendig voor eenvoudig gebruik binnenshuis en buitenshuis Kaarshouders van echt glas Kaarshouders van echt glas in een tijdloos ontwerp Gemakkelijk draadloos op te laden Gemakkelijk draadloos op te laden met de stijlvolle inductieoplader Geen elektriciteitskabels Geen open vlam, heet kaarsvet of rook Tot 10 uur licht De CandleLights werken meer dan een avond lang per oplaadbeurt en zijn eenvoudig op te laden met de draadloze inductieoplader. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69188-60-PU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69188-60-PU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag