Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69188-60-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69188-60-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69188-60-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69188-60-PH te teleladen.


PHILIPS 69188-60-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2410 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69188-60-PH QUICK START GUIDE (1040 ko)
   PHILIPS 69188-60-PH QUICK START GUIDE (1040 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69188-60-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hartelijk dank voor het aanschaffen van de Imageo LightStrip Colour set. [. . . ] Rood is de eerste kleur die u ziet wanneer u de Imageo LightStrip Colour inschakelt. De volgorde van de kleuren is: rood, groen, blauw, geel, cyaan, paars en wit. Om van de automatische kleurverandermodus te genieten, drukt u op de knop "Colour Change" totdat u weer bij het rode licht bent. 1a 1b Bevestig de Imageo LightStrip Colour op een vlak en schoon oppervlak met behulp van de 2 bevestigingsclips. Volg bij het wegwerpen van de verpakking altijd de plaatselijke regelgeving en benut de beschikbare mogelijkheden tot recycling. De eenjarige garantie van Philips is alleen geldig als het product wordt gebruikt volgens de instructies en voor het daarvoor bestemde doel. Claims worden alleen geaccepteerd bij indiening van het originele aankoopbewijs (factuur, kassabon of ontvangstbewijs) met daarop de aankoopdatum, de naam van de dealer en een beschrijving van het product. - Er een defect is ontstaan als gevolg van extreme omstandigheden waarvoor het apparaat niet bedoeld is, zoals onweer, overstroming, brand, onjuist gebruik of nalatigheid. [. . . ] Als uw Philips-product niet naar behoren werkt, adviseren wij u eerst de gebruiksaanwijzing te lezen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69188-60-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69188-60-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag