Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69165-31-PF BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69165-31-PF. Wij hopen dat dit PHILIPS 69165-31-PF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69165-31-PF te teleladen.


PHILIPS 69165-31-PF BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (690 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69165-31-PF BROCHURE (740 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69165-31-PFBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Let op: de armatuur die u op de LivingWhites-stekker aansluit, mag geen touch-dimmer hebben. Eén afstandsbediening voor alle lampen. Alle LivingAmbiance-producten zijn aan elkaar gekoppeld via de intuïtieve afstandsbediening, waarmee u de kleur en de helderheid van de verlichting zowel afzonderlijk als gecombineerd kunt aanpassen. U kunt zien welke producten samenwerken door op de doos of het product zelf te kijken. Als er een SmartLink-logo op staat, betekent dit dat het product kan samenwerken met andere SmartLinkproducten. Uw armatuur dimmen U kunt uw armatuur dimmen met een LivingAmbiance-afstandsbediening. Controleer wel eerst of de lamp in de armatuur dimbaar is. Publicatiedatum 2011-08-09 Versie: 3. 0. 1 12 NC: 9150 025 12501 EAN: 87 17943 74567 8 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69165-31-PF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69165-31-PF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag