Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69164-31-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69164-31-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69164-31-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69164-31-PH te teleladen.


PHILIPS 69164-31-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (17334 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69164-31-PH BROCHURE (506 ko)
   PHILIPS 69164-31-PH QUICK START GUIDE (2288 ko)
   PHILIPS 69164-31-PH BROCHURE (500 ko)
   PHILIPS 69164-31-PH QUICK START GUIDE (2288 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69164-31-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De lamp knippert drie keer en knippert daarna kort in de kleur groen (als het een gekleurde lamp is). Houd de "I"-knop ingedrukt totdat de afstandsbediening een piep laat horen. [. . . ] Op dezelfde wijze kunt u ook een specifieke automatische kleurenloop bewaren. U kunt vervolgens doorgaan met het naar eigen wens aanpassen van de verlichting. Als u wilt terugkeren naar een opgeslagen instelling, hoeft u alleen maar op de scèneknop te drukken waaronder de desbetreffende instelling is opgeslagen. Als de afstandsbediening aan meer dan één lamp is gekoppeld, wordt de instelling voor alle gekoppelde lampen opgeslagen. U kunt bijvoorbeeld een instelling opslaan waarbij enkele lampen gedimd zijn en enkele oranje schijnen. U kunt maximaal drie instellingen opslaan (één onder elke scèneknop). Lampen afzonderlijk selecteren en aanpassen Als u meerdere lampen aan uw Philips LivingColors-afstandsbediening hebt gekoppeld, kunt u deze lampen zowel gezamenlijk als afzonderlijk bedienen. De geselecteerde lamp gaat knipperen en de lichtselectie-indicator op de afstandsbediening (het lampje in de vorm van een peertje) gaat branden. Als er geen lamp is geselecteerd (de lichtselectie-indicator brandt niet), worden uw aanpassingen toegepast op alle lampen die aan de afstandsbediening zijn gekoppeld (zo kunt u bijvoorbeeld alle lampen in de kamer tegelijkertijd dimmen). O Een lamp geeft geen licht o Controleer of het snoer juist op de lamp is aangesloten en of de stekker goed in het stopcontact zit. Als de lamp even gaat branden en dan weer uitgaat, gebruikt u de afstandsbediening om deze weer in te schakelen. O o o o Een lamp reageert niet op de afstandsbediening Koppel de afstandsbediening aan de lamp volgens de stappen in sectie 1 van deze handleiding. [. . . ] Als u een andere adapter gebruikt, kan uw Reiniging en onderhoud: Voorkom krassen en reinig de LivingColors-afstandsbediening alleen met een zachte, droge doek. Milieu: Als u het apparaat aan het einde van de levensduur weggooit, dient u dit te doen in overeenstemming met de lokale regelgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69164-31-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69164-31-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag