Gebruiksaanwijzing PHILIPS 6915031-PU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 6915031-PU. Wij hopen dat dit PHILIPS 6915031-PU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 6915031-PU te teleladen.


PHILIPS 6915031-PU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1296 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 6915031-PU (1306 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 6915031-PU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of het voltage dat is aangegeven op het apparaat overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. Als u het apparaat regelmatig schoonmaakt en goed onderhoudt, bereikt u het beste resultaat en heeft uw apparaat een lange levensduur. Gebruik het epileerhoofd niet zonder eerst uw huisarts te raadplegen indien de te epileren huid geïrriteerd is of wanneer er zich spataderen, puistjes, moedervlekken (met haren) of wondjes op bevinden. [. . . ] Raadpleeg ook eerst uw huisarts wanneer uw weerstand verminderd is, bijvoorbeeld tijdens zwangerschap, of wanneer u aan suikerziekte, hemofilie of immunodeficiëntie lijdt. Regelmatig masseren met een loofah kan helpen voorkomen dat haartjes gaan ingroeien. Door het gebruik van een epilator kan uw huid rood worden of geïrriteerd raken. Mocht de irritatie of roodheid echter na drie dagen nog niet verdwenen zijn, raadpleeg dan uw huisarts. Voorkom verwonding of beschadiging: houd het apparaat uit de buurt van hoofdhaar, wimpers, wenkbrauwen, kleding, draden, borstels, snoeren en dergelijke. Gebruik het apparaat uitsluitend in combinatie met het bijgeleverde snoer. Indien het netsnoer beschadigd is, laat het dan altijd vervangen door een van het oorspronkelijke type om gevaar te voorkomen. Haren zijn makkelijker te epileren nadat u een bad of douche heeft genomen. U bereikt het beste resultaat als de haartjes niet al te lang zijn (max. De SoftPrecision kap kan slechts op één manier op het apparaat bevestigd worden. 4 Plaats het apparaat loodrecht op de huid met de aan/uitknop wijzend in de richting waarin u het apparaat gaat bewegen (fig. 5 Beweeg het apparaat langzaam over de huid, tegen de haargroeirichting in (fig. Ter verkoeling kunt u het gebied dat u net onthaard heeft deppen met een doek gedrenkt in koud water. Schoonmaken Voor een goed en glad epileerresultaat is het noodzakelijk dat u het epileerhoofd na elk gebruik schoonmaakt. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, schuurdoekjes of sponsjes, benzine, aceton en dergelijke om de kunststof behuizing van het apparaat schoon te maken. Probeer nooit de epileerschijfjes uit het epileerhoofd te verwijderen. [. . . ] Probeer nooit de epileerschijfjes uit het epileerhoofd te verwijderen. 3 Verwijder het epileerhoofd door uw duim op het geribbelde deel te plaatsen en het epileerhoofd in de richting van de pijl aangegeven op de achterkant van het epileerhoofd te duwen en het epileerhoofd daarna van het apparaat af te nemen (fig. 4 Reinig de epileerschijfjes van het epileerhoofd en alle andere delen die toegankelijk zijn met het bijgeleverde borsteltje (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 6915031-PU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 6915031-PU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag