Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69150-31-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69150-31-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69150-31-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69150-31-PH te teleladen.


PHILIPS 69150-31-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4222 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69150-31-PH QUICK START GUIDE (2965 ko)
   PHILIPS 69150-31-PH QUICK START GUIDE (2965 ko)
   PHILIPS 69150-31-PH QUICK START GUIDE (2965 ko)
   PHILIPS 69150-31-PH QUICK START GUIDE (2965 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69150-31-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwijdering van uw oude product Uw product is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen, welke gerecycled en opnieuw gebruikt kunnen worden. [. . . ] -Neem contact op met het Philips Lighting Contact Centre (zie ook Garantie- en servicebepalingen) Reiniging en onderhoud: Haal de stekker uit het stopcontact. Om krassen te voorkomen, dient u de LivingColors en de stekker alleen met een zachte, droge doek te reinigen. veiligheidsinstructies: Houd de stekker en de LivingColors Mini vrij van vocht. - LivingColors Mini is alleen bestemd voor gebruik binnenshuis en in een droge omgeving (dus niet in de badkamer of buitenshuis). - Voor uw eigen veiligheid en het behoud van de garantie dient u de LivingColors Mini en de stekker niet te openen. - Gebruik alleen de meegeleverde stekker, want een stekker met de verkeerde polariteit of stroomsterkte kan uw LivingColors Mini beschadigen. - Wanneer de stroom in uw huis uitvalt, wordt uw LivingColors Mini uitgeschakeld. Wanneer de stroomstoring eenmaal is verholpen, wordt de LivingColors Mini automatisch weer ingeschakeld met de laatst gekozen instelling. [. . . ] Uw LivingColors Mini wordt op het ingestelde tijdstip ingeschakeld met de laatst gekozen instelling (afhankelijk van de laatst gekozen instelling zal dit een statische kleur zijn of de automatische kleurenloop). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69150-31-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69150-31-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag