Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69148-48-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69148-48-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69148-48-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69148-48-PH te teleladen.


PHILIPS 69148-48-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3587 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69148-48-PH BROCHURE (354 ko)
   PHILIPS 69148-48-PH BROCHURE (348 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69148-48-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Creëer uw eigen sfeer door: -de gewenste kleur op de kleurenring aan te raken. Beweeg uw vinger over de kleurenring om de kleur nauwkeuriger in te stellen (tekening d) -de kleurbalans te wijzigen (meer wit toe te voegen aan de huidige kleur). [. . . ] U kunt nu de nieuwe afstandsbediening aan de LivingColors-lamp koppelen op de manier zoals hierboven is beschreven. - Een LivingColors-lamp die aan twee (of meer) afstandsbedieningen is gekoppeld, kan met elk van deze afstandsbedieningen worden bediend. - Als u een afstandsbediening van een LivingColors wilt loskoppelen, houdt u de afstandsbediening dicht bij de LivingColors-lamp en drukt u drie seconden op "0". Als u de knop "0" nog iets langer ingedrukt houdt, gaat de lamp langzaam uit. Compatibiliteit met timers U kunt de LivingColors gebruiken in combinatie met een timer (niet meegeleverd). Wanneer u de LivingColors met een timer inschakelt, wordt de laatste instelling gebruikt (statische kleur of automatisch kleurenloop). Voorkom krassen en reinig de LivingColors-lamp, de afstandsbediening en de adapter alleen met een zachte, droge doek. Gebruik de LivingColors niet in natte omgevingen (bijvoorbeeld in de badkamer of buitenshuis). -Voor uw eigen veiligheid en het behoud van de garantie dient u de LivingColors en de stekker niet te openen. Als u een andere adapter gebruikt, kan uw LivingColors beschadigd raken. Milieu: Als u het apparaat aan het einde van de levensduur weggooit, dient u dit te doen in overeenstemming met de lokale regelgeving. Lever de batterijen in bij een officieel inzamelpunt of bij een Philips-dealer. In beide gevallen worden de batterijen op een milieuvriendelijke manier afgevoerd. Verwijdering van uw oude product Uw product is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen, welke gerecycled en opnieuw gebruikt kunnen worden. [. . . ] U kunt deze procedure maximaal drie keer herhalen, bij voorkeur vanuit een andere positie. Als de lamp goed is gekoppeld, knippert deze één keer groen; als de koppeling niet is gelukt, schakelt de lamp direct terug naar de vorige instellingen zonder groen te knipperen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69148-48-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69148-48-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag