Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69132-55-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69132-55-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69132-55-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69132-55-PH te teleladen.


PHILIPS 69132-55-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3933 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69132-55-PH BROCHURE (354 ko)
   PHILIPS 69132-55-PH BROCHURE (300 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69132-55-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze instructies zorgvuldig door voordat u het product gaat gebruiken. [. . . ] Sluit de Imageo LightStrip Color aan op de aansluiting aan de voorzijde van de stroomvoorziening. Steek de stekker van de stroomvoorziening in het stopcontact en schakel de LightStrip in met de aan-uitschakelaar. - Plak de Imageo LightStrip Color niet op de huid van mensen of dieren. - Zorg ervoor dat alle connectors veilig en goed zijn aangesloten voordat u het product inschakelt. - Sluit het product niet aan in de buurt van een hittebron om schade aan het product door hoge temperaturen te voorkomen. - Buig het product niet als er twee of meer LightStrips op elkaar zijn aangesloten. [. . . ] Als u de oplossing niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met uw dealer, de Philips consumentenwebsite raadplegen op www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69132-55-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69132-55-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag