Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69126-60-PH BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69126-60-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69126-60-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69126-60-PH te teleladen.


PHILIPS 69126-60-PH BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (954 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69126-60-PH BROCHURE (1270 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69126-60-PHBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Omdat ze hetzelfde formaat hebben als waxinelichtjes, passen ze ook in gewone houders. Overal te plaatsen · Werkt op batterijen, u hebt tijdens het gebruik dus geen stroom nodig · Waterdicht voor gebruik binnenshuis en buitenshuis Gebruiksgemak · Passen in bestaande houders · Kantel de kaars om deze in of uit te schakelen · Eenvoudig opladen met de draadloze inductieoplader, dus geen gedoe meer met kabels · Maar liefst 20 uur verlichting met één oplaadbeurt 69126/60/PH Veilig in gebruik · LED blijft koel · Innovatieve LED-technologie met uiterst lange gebruiksduur · Geen open elektriciteit Sfeervol licht · Flakkerend licht net als bij een echte kaars TeaLights Set van 6 6912660PH Specificaties Vermogen · Stroomvoorziening: 100 - 240 V AC, 50/60 Hz · Energieverbruik: 8 W · Kamer: woon- en slaapkamer, Buitenshuis · Stijl: modern · Type: tafel-/bureaulamp Kenmerken Flakkerend licht Extra functies Verpakking · · · · · · · · · Ontwerp en afwerking De warme gloed en het flakkeren van een echte kaars, maar dan zonder de risico's van open vuur en heet kaarsvet. · Kleur(en): Wit · Materiaal: Synthetische stoffen · Gegarandeerd: 2 jaar Hoogte: 15, 5 cm Lengte: 21, 5 cm Breedte: 19 cm Brutogewicht: 1, 5 kg Hoogte: 6 cm Lengte: 17, 5 cm Nettogewicht: 1 kg Breedte: 12, 5 cm In- en uitschakelen door middel van een kantelbeweging Accessoires meegeleverd · Oplaadstation · Stroomadapter · · · · · Iedereen kan ze aan en uit zetten. Verrassend leuk en eenvoudig. Draadloos opladen Technische specificaties Lichtbron: LED IP-code: IP65 Oplaadtijd: 10 uur Gebruiksduur: 20 uur Prijscategorie: basis Afmetingen en gewicht van het product De producten zijn eenvoudig opnieuw op te laden met de draadloze inductieoplader Koel bij aanraking Terwijl u geniet van het licht kunt u het product gewoon aanraken, omdat de LED's koel blijven. Geen open elektriciteit Doordat er gebruik wordt gemaakt van een inductieoplader en de producten waterdicht zijn, wordt de gebruiker niet blootgesteld aan open elektriciteit. Waterdicht Waterdicht voor gebruik binnenshuis en buitenshuis Oplaadbare batterijen De CandleLights werken meer dan een avond lang per oplaadbeurt en zijn eenvoudig op te laden met de draadloze inductieoplader. Tot 20 uur licht De CandleLights werken meer dan een avond lang per oplaadbeurt en zijn eenvoudig op te laden met de draadloze inductieoplader. Passen in bestaande houders Passen in bestaande houders Publicatiedatum 2011-09-29 Versie: 2. 0. 1 12 NC: 9256 000 08201 EAN: 87 27900 27006 8 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69126-60-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69126-60-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag