Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69113-55-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69113-55-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69113-55-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69113-55-PH te teleladen.


PHILIPS 69113-55-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3989 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69113-55-PH BROCHURE (389 ko)
   PHILIPS 69113-55-PH BROCHURE (336 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69113-55-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Imageo LightStrip Colour Installatie-instructies Lees deze instructies zorgvuldig door voordat u het product gaat gebruiken. [. . . ] 3b Als u wilt, kunt u 3 Imageo LightStrips Colour aansluiten op één stroomvoorziening. - Plak de Imageo LightStrip Colour niet op de huid van mensen of dieren. - Zorg ervoor dat alle connectors veilig en goed zijn aangesloten voordat u het product inschakelt. - Sluit het product niet aan in de buurt van een hittebron om schade aan het product als gevolg van de stijgende temperatuur te voorkomen. - Buig het product niet als er twee of meer LightStrips op elkaar zijn aangesloten. De Imageo LightStrip Colour is een LED-product, gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen die kunnen worden gerecycled. [. . . ] Als u de oplossing niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met uw dealer, de Philips consumentenwebsite raadplegen op www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69113-55-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69113-55-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag