Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69113-87-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69113-87-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69113-87-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69113-87-PH te teleladen.


PHILIPS 69113-87-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3859 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69113-87-PH BROCHURE (328 ko)
   PHILIPS 69113-87-PH BROCHURE (328 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69113-87-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Imageo LightStrip White Installatie-instructies Lees deze instructies zorgvuldig door voordat u het product gaat gebruiken. [. . . ] - Zorg ervoor dat alle connectors veilig en goed zijn aangesloten voordat u het product inschakelt. - Sluit het product niet aan in de buurt van een hittebron om schade aan het product als gevolg van de stijgende temperatuur te voorkomen. - Buig het product niet als er twee LightStrips op elkaar zijn aangesloten. De Imageo LightStrip White is een LED-product, gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen die kunnen worden gerecycled. Volg bij het wegwerpen van de verpakking altijd de plaatselijke regelgeving en benut de beschikbare mogelijkheden tot recycling. De eenjarige garantie van Philips is alleen geldig als het product wordt gebruikt volgens de instructies en voor het daarvoor bestemde doel. [. . . ] Als u de oplossing niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met uw dealer, de Philips consumentenwebsite raadplegen op www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69113-87-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69113-87-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag