Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69112-31-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69112-31-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69112-31-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69112-31-PH te teleladen.


PHILIPS 69112-31-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5110 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69112-31-PH BROCHURE (497 ko)
   PHILIPS 69112-31-PH BROCHURE (359 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69112-31-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Prima di utilizzarla per la prima volta, caricare la Philips GuideLight per almeno 24 ore. [. . . ] Als u de oplossing niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met uw dealer of de Philips-website voor consumenten raadplegen op www. Gebruiksaanwijzing Handleiding voor GuideLight Gefeliciteerd met uw aankoop!Lees deze instructies zorgvuldig door voordat u de GuideLight gaat gebruiken. Als u deze instructies volgt, kunt u erg lang plezier van de GuideLight hebben. De set bestaat uit één oplader en één verplaatsbare Philips GuideLight. De Philips GuideLight voor het eerst gebruiken: Laad de Philips GuideLight gedurende ten minste 24 uur op voordat u deze voor het eerst gebruikt. Plaats vervolgens uw Philips GuideLight in de daarvoor bestemde sleuf in de oplader. Zorg ervoor dat de GuideLight gedurende ten minste 24 uur op de oplader blijft staan (zie diagram 1) voordat u de GuideLight voor het eerst gebruikt. [. . . ] De oplader en de GuideLight kunnen worden gereinigd met een droge of vochtige doek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69112-31-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69112-31-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag