Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69108-32-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69108-32-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69108-32-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69108-32-PH te teleladen.


PHILIPS 69108-32-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4155 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69108-32-PH BROCHURE (537 ko)
   PHILIPS 69108-32-PH BROCHURE (537 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69108-32-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Philips Imageo CandleLights enthalten (Ni-MH)-Akkus, die nicht ausgetauscht werden können. Las baterías Ni-MH de las CandleLights comenzarán a cargarse en ese momento. [. . . ] Soms kunnen Philips Imageo CandleLights gaan branden terwijl ze worden opgeladen. U kunt de Philips Imageo CandleLight eenvoudig uitschakelen door deze uit de oplader te nemen en te kantelen 2 . 2 ZEER BELANGRIJK voor het herhaaldelijk opladen van de Philips Imageo CandleLights: Om veiligheidsredenen bevat de oplader een ingebouwde timer die de oplaadcyclus na 12 uur automatisch beëindigt. 3 Als u de ingebouwde timer en de oplaadcyclus opnieuw wilt starten, drukt u op de knop op de voet van de oplader (Press to charge), waarna het rode lampje gaat branden en de 12 uur durende oplaadcyclus opnieuw begint. Onder normale omstandigheden kunnen de batterijen in de Philips Imageo CandleLights ongeveer vijfhonderd keer worden opgeladen zonder capaciteitsverlies. Na circa duizend keer opladen zijn de batterijen aan het einde van hun levensduur. De adapter (A) en de oplader (B) kunnen vervolgens worden gereinigd met een droge doek. De Philips Imageo CandleLights (C) kunnen ook met een vochtige doek worden gereinigd. veiligheidsinstructies: - Houd de adapter en oplader verwijderd van vloeistoffen en vocht. - Om veiligheidsredenen en onder de garantievoorwaarden mogen de adapter, de oplader en de Imageo CandleLights niet worden geopend. [. . . ] Als uw Philips-product niet naar behoren werkt, adviseren wij u eerst de instructies voor gebruik te lezen. Als u de oplossing niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met uw dealer of de Philipswebsite voor consumenten raadplegen op www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69108-32-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69108-32-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag