Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69101-30-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69101-30-PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 69101-30-PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69101-30-PH te teleladen.


PHILIPS 69101-30-PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2283 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69101-30-PH BROCHURE (332 ko)
   PHILIPS 69101-30-PH BROCHURE (326 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69101-30-PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Philips Imageo CandleLights enthalten (Ni-MH)-Akkus, die nicht ausgetauscht werden können. - Der Adapter, die Ladestation oder die Imageo CandleLights zerlegt wurden. Lees deze instructies zorgvuldig door voordat u het product gaat gebruiken. [. . . ] Hartelijk dank voor het aanschaffen van de Philips Imageo CandleLight set. Als u deze instructies volgt, kunt u erg lang plezier hebben van de Philips Imageo CandleLight. De set bestaat uit drie CandleLights, maar u kunt ook afzonderlijke CandleLights kopen en deze opladen met de dezelfde oplader. Op deze manier kunt u de CandleLights om en om opladen en hebt u altijd een paar Philips Imageo CandleLights op reserve. Controleer of de verpakking de volgende items bevat 1 - 3 Philips Imageo CandleLights - Oplader - Adapter - Autostekker (alleen voor `IMAGEO TravelCandle') - Stekker Verenigd Koninkrijk (alleen voor `IMAGEO TravelCandle') De Philips Imageo CandleLight set voor het eerst gebruiken Laad de Philips Imageo CandleLights gedurende ten minste 12 uur op (totdat het rode lampje op de oplader uit is) voordat u ze voor het eerst gebruikt. Sluit de adapter (A1) aan op de oplader (B1) met de gelijkstroomstekker (A2). Plaats maximaal drie Philips Imageo CandleLights (C) in de daarvoor bestemde sleuven (B3) in de oplader. Als u een andere adapter gebruikt met een verkeerde polariteit of stroomsterkte kan uw apparaat beschadigd raken. " Adapter Model: stroomvoorziening met schakelmodus Pri: 100-240V~60/50Hz 180mA Sec: 500mA 6VA Polariteit: Oplader 500mA 6VA Polariteit: Veiligheid en het milieu: De LED-module in de Philips Imageo CandleLight is een Klasse 1 LED-product, gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen die kunnen worden gerecycled. Volg bij het wegwerpen van de verpakking, de adapter en de oplader altijd de plaatselijke regelgeving en benut de beschikbare mogelijkheden tot recycling. de Philips Imageo CandleLights bevatten oplaadbare (Ni-MH) batterijen. Ze moeten worden verwijderd zoals aangegeven in het diagram en als klein chemisch afval worden weggeworpen. Garantie De eenjarige garantie van Philips is alleen geldig als het product wordt gebruikt volgens de instructies en voor het daarvoor bestemde doel. Claims worden alleen geaccepteerd bij indiening van het originele aankoopbewijs (factuur, kassabon of ontvangstbewijs) met daarop de aankoopdatum, de naam van de dealer en een beschrijving van het product. [. . . ] Garantie De eenjarige garantie van Philips is alleen geldig als het product wordt gebruikt volgens de instructies en voor het daarvoor bestemde doel. Claims worden alleen geaccepteerd bij indiening van het originele aankoopbewijs (factuur, kassabon of ontvangstbewijs) met daarop de aankoopdatum, de naam van de dealer en een beschrijving van het product. De batterijen kunnen beschadigd raken als deze langer dan drie maanden niet worden gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69101-30-PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69101-30-PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag