Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69070-31-16 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69070-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 69070-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69070-31-16 te teleladen.


PHILIPS 69070-31-16 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1486 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69070-31-16 (3804 ko)
   PHILIPS 69070-31-16 BROCHURE (1481 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69070-31-16BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Philips Ledino Spot 69070/31/16 Giving light a new experience Draai in het rond. [. . . ] Philips heeft een aantal wanddimmers getest dat geschikt is voor de LED-armaturen van Philips. Een actuele lijst van compatibele dimmers vindt u in het ondersteuningsgedeelte van http:// www. support. philips. com. Extreem lange levensduur De LED-module is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin drie LED's zijn gecombineerd in een behuizing van kunststof en aluminium. Deze techniek biedt een optimale lichtuitvoer en een 100% gelijkmatige lichtkleur. Aan-uitschakelaar op product Aan-uitschakelaar op product Draaibaar De LED-verlichtingstechnologie die in de armaturen van Philips wordt gebruikt, is uiterst energiezuinig (module van 7, 5 W produceert 350 Lumen). Elke armatuur bespaart dus energie ­ dat is beter voor het milieu, terwijl de energierekening van de consument daalt. [. . . ] Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69070-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69070-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag