Gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-48-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 66708-48-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-48-16 te teleladen.


PHILIPS 66708-48-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 66708-48-16 QUICK START GUIDE (557 ko)
   PHILIPS 66708-48-16 QUICK START GUIDE (557 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 66708-48-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die folgenden Gründe sprechen für das Entkalken: -- Es verlängert die Nutzungsdauer Ihrer SENSEO® Kaffeemaschine. [. . . ] Het is zeer belangrijk dat u uw SENSEO® koffiemachine ten minste elke 3 maanden ontkalkt. U moet het apparaat ontkalken omdat: -- het de levensduur van uw SENSEO® koffiemachine verlengt -- dit ervoor zorgt dat uw koffiekop volledig wordt gevuld -- dit ervoor zorgt dat de koffie zo warm mogelijk is -- de machine dan tijdens het koffiezetten minder geluid maakt -- het defecten voorkomt Verwijder kalkaanslag uit uw SENSEO® koffiemachine goed. Voor een volledige ontkalkingsprocedure gebruikt u twee zakjes om twee ontkalkermengsels voor te bereiden (behalve voor de SENSEO® Latte Select en SENSEO® Cappuccino Select, waarvoor slechts één ontkalkingsmengsel is vereist). Neem bij inslikken direct contact op met een arts en laat deze verpakking zien. Inhoud van het zakje: 100% citroenzuur Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website www. Com/support of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). [. . . ] Com/support of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 66708-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 66708-48-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag