Gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-30-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 66708-30-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-30-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 66708-30-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 66708-30-16 QUICK START GUIDE (557 ko)
   PHILIPS 66708-30-16 QUICK START GUIDE (557 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 66708-30-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schalten Sie den Eiscreme-Automaten ein und geben Sie die Mischung in die Kühlschüssel. € Schalten Sie den Eiscreme-Automaten ein und geben Sie die Mischung in die Kühlschüssel. € Schalten Sie den Eiscreme-Automaten ein und geben Sie die Mischung in die Kühlschüssel. € Schalten Sie den Eiscreme-Automaten ein und geben Sie die Mischung in die Kühlschüssel. [. . . ] € Sommige soorten ijs, zoals gewoon vanille-ijs, koffie-ijs en chocolade-ijs, hebben een minder dichte structuur dan andere soorten. Haal deze ijssoorten uit de ijsmachine en koel ze 30 minuten in de vriezer voordat u ze opdient. € Met een speciale ijslepel kunt u ijsbolletjes maken. Doop de lepel voor het opscheppen in water voor mooie ijsbolletjes. Leg de ijsbolletjes 30 minuten voor het opdienen in de vriezer als u het ijs in ijscoupes wilt opdienen. Zo voorkomt u dat het ijs tijdens het decoreren begint te smelten. € IJs is ook uitstekend te combineren met deegwaren zoals soesjes, cake, schuimgebakjes of flensjes. • Versier het ijs met bijvoorbeeld slagroom , geklopt eiwit , crème fraîche , vla of sausjes. € Meng voor het opdienen de slagroom of crème fraîche met wat fijngehakte noten. € Door meer fruit te nemen dan een recept voorschrijft, kunt u het ijs versieren met het overgebleven fruit. u kunt ook gekonfijte vruchten , kersen op sap of gewelde rozijnen gebruiken. giet dit mengsel al roerende in de warme kersensaus. Laat het mengsel ongeveer 1 minuut koken. Voeg naar smaak suiker toe en desgewenst een eetlepel kirsch (kersenbrandewijn). Voeg vlak voor het opdienen de kersen aan de saus toe. Dit recept is bedoeld voor vers fruit, maar u kunt ook fruit uit de vriezer of uit een blik of pot gebruiken. voeg in het geval van vers fruit 50-75 g suiker per 200 g fruit toe. De hoeveelheid suiker hangt af van het soort fruit dat u gebruikt. duw het fruit door een nylon zeef om alle pitten te verwijderen. Laat de vruchtensaus afkoelen voordat u deze serveert. Vries vruchtensauzen die bereid zijn met fruit uit de vriezer niet opnieuw in. Vruchtensauzen bereid met vers fruit kunt u echter wel invriezen. [. . . ] Laat de springvorm ongeveer 30 minuten in de koelkast staan. Zo voorkomt u dat het ijs gaat smelten terwijl u het in de vorm schept. • Snijd de cake in 2 lagen en leg één laag op de bodem van de vorm. Besprenkel deze laag indien gewenst met likeur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 66708-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 66708-30-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag