Gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-30-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 66708-30-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 66708-30-16 te teleladen.


PHILIPS 66708-30-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 66708-30-16 QUICK START GUIDE (557 ko)
   PHILIPS 66708-30-16 QUICK START GUIDE (557 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 66708-30-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schalten Sie den Eiscreme-Automaten ein und geben Sie die Mischung in die Kühlschüssel. € Schalten Sie den Eiscreme-Automaten ein und geben Sie die Mischung in die Kühlschüssel. € Schalten Sie den Eiscreme-Automaten ein und geben Sie die Mischung in die Kühlschüssel. € Schalten Sie den Eiscreme-Automaten ein und geben Sie die Mischung in die Kühlschüssel. [. . . ] Zorg er in dat geval wel voor dat het fruit goed is uitgelekt voordat u het gaat pureren. Gebruik ook 25 g minder suiker, afhankelijk van het soort fruit en uw eigen voorkeur. Aardbeien, frambozen en perziken), zodat u het hele jaar door vruchtenijs kunt maken. Bevroren fruit kan ongeveer 8 tot 9 maanden in Voor ongeveer 300 ml siroop hebt u het volgende nodig: • 1 roestvrijstalen pan • 1 houten lepel • 200 ml water en • 200 g witte basterdsuiker Gebruik voor 450 ml siroop: • 275 ml melk • 275 g witte basterdsuiker 53 N ederlands aangegeven in de recepten niet. 1 In de ijsmachine Haal het ijs ten minste 30 minuten voor consumptie uit de vriezer en plaats het in de koelkast. Bij kamertemperatuur is het ijs na 10 tot 15 minuten klaar voor consumptie. Laat sorbetijs daarom niet langer dan 15-20 minuten ontdooien in de koelkast. 3 Houdbaarheid Wanneer het ijs klaar is, kunt u dit ongeveer 10 minuten in de ijsmachine laten zitten. Als ijs echter te lang in de vriezer wordt bewaard, heeft dit nadelige gevolgen voor de smaak en de kwaliteit. Na 1 tot 2 weken wordt de textuur van het ijs minder van kwaliteit en gaat de verse smaak verloren. IJs is vers het lekkerst en kan daarom het beste vlak voor de consumptie worden bereid. Maar net als met ijs geldt ook hier: de sauzen die u zelf maakt zijn het lekkerst. De sauzen kunnen gemakkelijk een aantal dagen van tevoren worden bereid en in de koelkast of vriezer worden bewaard. 5 Vruchtenmoes Als u warme saus wilt gebruiken, warm deze dan langzaam op. Zorg ervoor dat het ijs goed is gekoeld in de vriezer voordat u er de warme saus overheen giet. Laat de chocolade au bain-marie smelten in een kom boven 200 ml kokend water. U kunt als volgt een vruchtenmoes maken: • Was vers fruit en verwijder de pitten (sommige fruitsoorten moeten eerst worden geschild). € Voeg naar smaak suiker toe en kook het fruit totdat het zacht wordt. • Duw het fruit door een zeef of vergiet om eventuele pitten te verwijderen. 55 N ederlands Doe het sap van een blik ontpitte kersen in een pan samen met de geraspte schil van één sinaasappel en één citroen. Giet een halve eetlepel citroensap en één theelepel sinaasappelsap door een zeef in een kom en meng één theelepel bloem of aardappelzetmeel met het sap. Voeg naar smaak suiker toe en desgewenst een eetlepel kirsch (kersenbrandewijn). [. . . ] : kiwi’s, witte druiven, aardbeien, frambozen, peren • Enkele verse muntblaadjes • Een beetje poedersuiker • Schep de kersenijsmousse op de flensjes en vouw de flensjes of rol deze op. € 4 eiwitten • 60 g gehakte gekonfijte vruchten • Laat de gelatinebladeren weken in een kom met koud water. Klop de slagroom gedeeltelijk op met de helft van de suiker totdat de slagroom dik wordt, maar niet stijf. Haal de pan van het vuur en laat de geweekte gelatineblaadjes oplossen in het water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 66708-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 66708-30-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag