Gebruiksaanwijzing PHILIPS 65PUS7120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 65PUS7120. Wij hopen dat dit PHILIPS 65PUS7120 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 65PUS7120 te teleladen.


PHILIPS 65PUS7120 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2800 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 65PUS7120 (2871 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 65PUS7120

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nutzen Sie die folgende VESA-Information, um die Wandhalterung zu erwerben: . [. . . ] So stellen Sie die bevorzugte und die alternative Videotextsprache ein: . 2 - Wählen Sie Bildeinstellung und dann die Bildeinstellung, die Sie wiederherstellen möchten. 3 - Wählen Sie Toneinstellung und dann die Toneinstellung, die Sie wiederherstellen möchten. So stellen Sie die bevorzugte und die alternative Videotextsprache ein: . Die maximale Nennleistung (in Klammern) dient für die elektrische Sicherheit (IEC 60065 Ed. Prüfen Sie, ob Ihr PC die unterstützte Auflösung und die Wiederholrate verwendet. [. . . ] Um die Hilfe zu schließen, drücken Sie die Farbtaste  Schließen . [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 65PUS7120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 65PUS7120 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag