Gebruiksaanwijzing PHILIPS 58018-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 58018-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 58018-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 58018-31-16 te teleladen.


PHILIPS 58018-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 58018-31-16 QUICK START GUIDE (1122 ko)
   PHILIPS 58018-31-16 QUICK START GUIDE (1122 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 58018-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Stel altijd de aangegeven tijdsperiode in behorend bij het vermogen van uw magnetron (zie Tabel III ) · Wanneer u een combi-magnetron gebruikt, zorg er dan voor dat de grill is uitgeschakeld en afgekoeld vóór gebruik. Verzeker u ervan dat het deksel goed is geplaatst op de basis voordat u de sterilisator in de magnetron plaatst. Laat de sterilisator altijd eerst twee minuten afkoelen voordat u deze uit de magnetron haalt. [. . . ] Haal het deksel niet onmiddellijk van de sterilisator af na beëindiging van de cyclus. Houdt de sterilisator horizontaal wanneer u die uit de magnetron haalt, daardoor voorkomt u lekken of morsen van heet water. Pas op wanneer u de sterilisator uit de magnetron haalt, deze kan nog steeds heet zijn. Houdt het deksel bij het verwijderen van u af om de stoom te laten ontsnappen. Pas op bij het oppakken van gesteriliseerde producten omdat die nog heet kunnen zijn. NB: De Express II Magnetron Stoomsterilisator is speciaal ontwikkeld voor de brede zuigflessen van Airflex. Het is mogelijk dat niet alle producten in alle landen verkrijgbaar zijn. Neem contact op met Philips AVENT voor meer informatie over de verkrijgbaarheid. Zorg ervoor dat alle producten bij het gebruik van de Express II Magnetron Stoomsterilisator geplaatst zijn zoals in de gebruiksinstructies wordt omschreven. Plaats de eerste drie afsluitdoppen in de onderste openingen van de middensteel. Plaats de overige drie afsluitdoppen in de bovenste openingen van de middensteel. Plaats de flessen ondersteboven rondom de eerder geplaatste spenen en afsluitringen. Plaats de drie afsluitdoppen aan de rand van het rekje tussen de geplaatste flessen. C Vullen met één of twee Philips AVENT ISIS Borstkolven (alleen niet-elektrische onderdelen) en twee 125ml/OF twee 260ml Airflex Zuigflessen 1. Ontmantel de ISIS Borstkolf en zorg ervoor dat het witte stiftje is verwijderd uit het siliconen membraan. Plaats de overige NIET-ELEKTRISCHE kolfonderdelen in de overgebleven plaatsen op het rekje. [. . . ] Ontmantel de ISIS Borstkolf en zorg ervoor dat het witte stiftje is verwijderd uit het siliconen membraan. Plaats de overige NIET-ELEKTRISCHE kolfonderdelen in de overgebleven plaatsen op het rekje. Plaats daarbij het deksel met de rand aan de buitenkant van de sterilisator. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 58018-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 58018-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag