Gebruiksaanwijzing PHILIPS 58015-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 58015-48-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 58015-48-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 58015-48-16 te teleladen.


PHILIPS 58015-48-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 58015-48-16 QUICK START GUIDE (1014 ko)
   PHILIPS 58015-48-16 QUICK START GUIDE (1014 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 58015-48-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Belangrijk: Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u de bijtring gaat gebruiken. [. . . ] Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Bewaar deze verpakking om ons te helpen bij het identificeren van uw bijtring als u contact met ons opneemt of noteer het gedrukte nummer (aan de achterkant van het transparante omhulsel) en schrijf het hier op: Waarschuwing: Bind nooit linten of koorden aan een bijtring. Controleer de bijtringen goed vóór elk gebruik, vooral als uw kind tandjes heeft. Trek in alle richtingen aan de bijtring om de duurzaamheid te controleren. Fase twee: middelste tanden (SCF882/892): Deze bijtring kan worden gebruikt wanneer uw baby ongeveer 6 maanden of ouder is, of wanneer u de eerste tekenen ziet dat de middelste tanden door beginnen te komen. Fase drie: kiezen (58015-48-16/894): Deze bijtring kan worden gebruikt wanneer uw baby ongeveer 8 maanden of ouder is, of wanneer u de eerste tekenen ziet dat de kiezen door beginnen te komen. Tip: Koel de bijtring voor gebruik in de koelkast voor een koelend effect. Opbergen: Maak de bijtring na elk gebruik schoon en berg deze op een veilige en droge plaats op voor optimale hygiëne. [. . . ] Tip: Koel de bijtring voor gebruik in de koelkast voor een koelend effect. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 58015-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 58015-48-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag