Gebruiksaanwijzing PHILIPS 58014-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 58014-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 58014-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 58014-31-16 te teleladen.


PHILIPS 58014-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 58014-31-16 QUICK START GUIDE (916 ko)
   PHILIPS 58014-31-16 QUICK START GUIDE (916 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 58014-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Bewaar deze handleiding goed om deze later te kunnen raadplegen. Voor de veiligheid en gezondheid van uw kind Waarschuwing · Controleer het product altijd · · zorgvuldig voordat u het gebruikt. [. . . ] Stop het gebruik van het product onmiddellijk als het product is beschadigd of zwakke plekken vertoont. Als een baby het product zelfstandig gebruikt, is supervisie van een volwassene nodig. Let op · Het product is ontworpen voor het · Gebruik het product nooit in een voeden van uw kind. een kachel of in de buurt van een warmtebron. · Plaats het product nooit boven op · Gebruik het product nooit voor · Verkleurde vlekken of doordringende geuren kunnen op het product achterblijven indien u voedsel met een sterke kleur of geur bereidt, zoals wortelsap en ui. voedsel dat veel olie bevat of voor citroen-/sinaasappelschillen. 2 Reinigen en steriliseren · Reinig het product voor en na elk gebruik. · Houd het product uit de buurt van warmtebronnen of direct zonlicht. · Zorg dat uw baby niet bij het product kan. Opmerking · Verkleuring is niet van invloed op de prestaties van het product. Philips AVENT, a business of Philips Electronics UK Ltd. Philips Centre, Guildford Business Park, Guildford, Surrey, GU2 8XH Trademarks owned by the Philips Group. [. . . ] · Zorg dat uw baby niet bij het product kan. Opmerking · Verkleuring is niet van invloed op de prestaties van het product. Philips AVENT, a business of Philips Electronics UK Ltd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 58014-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 58014-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag