Gebruiksaanwijzing PHILIPS 57985-31-16 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 57985-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 57985-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 57985-31-16 te teleladen.


PHILIPS 57985-31-16 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1349 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 57985-31-16 BROCHURE (1344 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 57985-31-16BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Philips Arcitone Spot ARCITONE 57985/31/16 Laat uzelf zien met licht Verlichtingscreaties geïnspireerd door architectuur Een eenvoudige en robuuste vierkante module, afgewerkt in wit en geborsteld aluminium. [. . . ] Extreem lange levensduur De meeste LED-armaturen van Philips kunnen worden gedimd. De dimfunctie staat altijd op de verpakking van het product aangegeven, evenals in de handleiding die u in de doos aantreft. De meeste LED-armaturen van Philips kunnen met een externe, trailingedge dimmer (niet meegeleverd) worden gedimd. Deze dimmers zijn compatibel met elektronische (capacitieve) transformatoren en LED-drivers. Philips heeft een aantal wanddimmers getest dat geschikt is voor de LED-armaturen van Philips. Een actuele lijst van compatibele dimmers vindt u in het ondersteuningsgedeelte van http:// www. support. philips. com. Energiebesparing tot wel 80% Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LEDarmaturen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20. 000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13. 000 schakelcycli). [. . . ] Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 57985-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 57985-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag