Gebruiksaanwijzing PHILIPS 57964-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 57964-48-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 57964-48-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 57964-48-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 57964-48-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 57964-48-16 BROCHURE (1631 ko)
   PHILIPS 57964-48-16 QUICK START GUIDE (1484 ko)
   PHILIPS 57964-48-16 BROCHURE (1630 ko)
   PHILIPS 57964-48-16 QUICK START GUIDE (1484 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 57964-48-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] » The machine is not connected to the electric » Connect the machine to the electric network. Problème identifié La machine ne se met pas en marche. Erneut die Taste drücken, um die Ausgabe zu stoppen. Die Taste für die Kaffeeausgabe drücken. [. . . ] In de lade kunnen slechts 4 koffiepads geplaatst worden; in deze lade worden ook druppels na de afgifte opgevangen. Wij raden aan om de gebruikte koffiepad meteen na de afgifte te verwijderen om onaangename geuren ten gevolge van een koffiepad die te lang erin heeft gezeten, te voorkomen. Aan het begin van de afgifte kan wat heet water vrijkomen. Het stoom/heet waterpijpje kan erg heet worden: vermijd direct contact met de handen. Het stoom/ heet waterpijpje mag niet op personen of dieren gericht worden. Verzeker u er altijd van dat er genoeg water in het reservoir zit. Laten lopen totdat er alleen stoom uitkomt. Sluit de draaiknop en neem het kannetje weg. Wanneer de machine klaar is voor gebruik, zet een leeg kannetje onder het stoom/heet waterpijpje en open de draaiknop. Plaats het kannetje met de melk zo dat het stoom/heet waterpijpje bijna de bodem raakt en open de draaiknop. De machine zal beginnen met de stoom te verstrekken. Let erop niet de vingers te verwonden tijdens de reiniging. REINIGING VAN DE LADE VOOR KOFFIEPADS Haal de lade voor de gebruikte koffiepads eruit en was het af. Een normaal gevolg bij het gebruik van het apparaat is dat er kalk gevormd wordt; de machine moet om de 1-2 maanden ontkalkt worden en/of als er minder water uit de machine stroomt. gebruik het ontkalkingsproduct van Saeco. Dit is speciaal ontwikkeld om de performance en de functionering van de machine het best te bewaren gedurende de gehele levensduur ervan, evenals voor het voorkomen, indien juist gebruikt, van iedere aantasting van het verstrekte product. De ontkalkingsoplossing moet afgedankt worden volgens de instructies van de constructeur en/of de geldende normen van het land waar het wordt gebruikt. Opmerking: zorg vóór het uitvoeren van de ontkalkingscyclus ervoor dat: HET WATERFILTER VERWIJDERD IS, indien deze wordt gebruikt. Drink niet de ontkalkingsoplossing en de verstrekte producten totdat de cyclus geheel beëindigd is. Gebruik in geen geval azijn als ontkalkingsmiddel. Laat het ontkalkingsmiddel voor circa 15-20 minuten inwerken terwijl de machine uitgeschakeld is. Schakel de machine in door op de hoofdschakelaar te drukken en neem 2 kopjes water (circa 150 ml per kopje) uit het stoom/heet waterpijpje. [. . . ] » Voer een reinigingscyclus uit van de koffieschenkinrichting (zie ONDERHOUD EN REINIGING). » Voer de cyclus voor het vullen van het watercircuit uit (zie gedeelte over het vullen van het watercircuit). » Reinig het uitlooppijpje met behulp van een naald (de machine dient uitgeschakeld te zijn en de draaiknop voor de afgifte van stoom/heet water gesloten). De koffie komt niet of slechts druppelsgewijs eruit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 57964-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 57964-48-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag