Gebruiksaanwijzing PHILIPS 57905-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 57905-48-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 57905-48-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 57905-48-16 te teleladen.


PHILIPS 57905-48-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 57905-48-16 QUICK START GUIDE (1039 ko)
   PHILIPS 57905-48-16 QUICK START GUIDE (1039 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 57905-48-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · WAARSCHUWING: gebruik dit apparaat niet in de buurt van een bad, douche, wastafel of ander waterhoudend object. · Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. · Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing. [. . . ] · Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing. · Zorg dat de hete oppervlakken van het apparaat de huid niet raken. · Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op het stopcontact. · Als het apparaat heet is, leg het dan op een hittebestendig oppervlak en dek het apparaat nooit af met bijvoorbeeld een handdoek of kleding. · Gebruik nooit accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of die niet specifiek zijn aanbevolen door Philips. Als u dergelijke accessoires of onderdelen gebruikt, vervalt de garantie. · Wikkel het netsnoer niet om het apparaat. Belangrijk · · · · · Bij gebruik op gekleurd haar kunnen de ontkrulplaten verkleuren. Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. Om oververhitting te voorkomen dient u tijdens deze beweging niet te stoppen. 8 Herhaal stap 7 na 20 seconden totdat u het gewenste resultaat hebt bereikt. 9 Herhaal stap 5 t/m 8 om de rest van het haar te ontkrullen. Slagen maken: ( ) 1 Ontkrul een haarlok en draai de straightener een halve slag naar binnen (of naar buiten) wanneer deze het einde van de lok bereikt. 2 Houd de straightener 2 tot 3 seconden in dezelfde positie en laat vervolgens de lok los. 5 cm) en plaats deze op niet al te grote afstand van de hoofdhuid tussen de ontkrulplaten. 2 Draai de straightener 180 graden naar binnen totdat de lok een U-vorm heeft. 3 Trek de straightener langzaam in één beweging naar het einde van de lok en draai de straightener vervolgens naar binnen. 4 Houd de straightener 2 tot 3 seconden in dezelfde positie en laat vervolgens de lok los. [. . . ] 3 Trek de straightener langzaam in één beweging naar het einde van de lok en draai de straightener vervolgens naar binnen. 4 Houd de straightener 2 tot 3 seconden in dezelfde positie en laat vervolgens de lok los. 5 Herhaal stap 1 t/m 4 na 20 seconden totdat u het gewenste resultaat hebt bereikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 57905-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 57905-48-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag