Gebruiksaanwijzing PHILIPS 56440-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 56440-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 56440-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 56440-31-16 te teleladen.


PHILIPS 56440-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 56440-31-16 QUICK START GUIDE (1328 ko)
   PHILIPS 56440-31-16 QUICK START GUIDE (1328 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 56440-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Met de precisietrimmer werkt u de haarlijn en contouren nauwkeurig bij. Nauwkeurig contouren bijwerken · Precisietrimmer De juiste lengte · Resultaatindicator Nauwkeurige en gelijkmatige knipbeurt · Contourvolgende kam · Zelfslijpende SteelWave-mesjes · 8 vergrendelbare lengtestanden (1 tot 21 mm) Voedingssysteem · Werkt op een oplaadbare batterij · Gebruik met of zonder snoer voor een optimale bewegingsvrijheid Supereenvoudige haartrimmer Specificaties Voedingssysteem · Oplaadbaar/netspanning · Oplaadtijd: 10 uur · Gebruikstijd: 50 minuut/minuten 56440-31-16 Productkenmerken Knipsysteem · · · · · · Accessoires · · · · Precisietrimmer Kappersset Reinigingsborsteltje Luxe opbergetui Scharnierend knipelement Onderhoudsvrij knipelement 2D Contour Tracking SystemTM Steel Wave-technologie Aantal standen: 15 Precisietrimmer Met de precisietrimmer creëert u de gewenste look. Resultaatindicator De indicator op de voorkant van de trimmer toont de exacte haarlengte bij een bepaalde instelling. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 56440-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 56440-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag