Gebruiksaanwijzing PHILIPS 55HFL5007D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 55HFL5007D. Wij hopen dat dit PHILIPS 55HFL5007D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 55HFL5007D te teleladen.


PHILIPS 55HFL5007D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1371 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 55HFL5007D (1295 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 55HFL5007D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De grill is voorzien van een deksel, ideaal om grotere hoeveelheden voedsel sneller en malser te grillen. Het glazen deksel en de hoge wanden van de grillplaat zorgen bovendien voor minder spatten tijdens het grillen. Om u een idee te geven van de ongekende mogelijkheden, hebben we recepten bedacht voor gerechten die u kunt bereiden met de aroma- en de houtinfuser, en een aantal zonder. Alle recepten zijn ontwikkeld om u te laten genieten van het allersmakelijkste gegrilde voedsel, wanneer u maar wilt. [. . . ] € Meng voor de salsa de tomaten met de gehakte ui, groene paprika, ½ el Tex-Mex-kruiden, driekwart van de koriander, de helft van het limoensap en 1 el olie. € Meng voor de dressing de rest van de koriander en het limoensap met de uiringen, ½ el Tex-Mex-kruiden en 4 el plantaardige olie. € Vul de rookbeker van de grill tot de rand met houtsnippers en sluit het deksel. Wacht totdat het lichtje uitgaat en u duidelijk zichtbaar rook uit de rookbeker ziet komen. Keer tijdens het roosteren de burgers en aardappels tweemaal om en schuif ze even heen en weer over de grillplaat. Step 2 Stap 2 Step 3 e Each portion contains 573 kcal 33 g protein 29 g total fat, 5 g saturated fat 45 g carbohydrates 8 g fibre Stap 3 f Contient par portion 573 kcal 33 g de protéines 29 g de matière grasse au total, 5 g de graisses saturées 45 g de glucides 8 g de fibres d Nährwerte pro Portion 573 kcal 33 g Eiweiß 29 g Fett, davon 5g gesättigte Fettsäuren 45 g Kohlenhydrate 8 g Ballaststoffe n Elke portie bevat 573 kcal 33 g eiwit 29 g vet, waarvan 5 g verzadigd 45 g koolhydraten 8 g vezels Tips Tips • Serveer met maïskolven of kidneybonen. Hoofdgerecht voor 4 personen Voorbereidingstijd 10 minuten + marineren/ grillen 5 minuten 400 g kipfilet 4 takjes koriander 2 teentjes knoflook stukje verse gember van 2 cm 200 ml dikke Griekse yoghurt zout, peper 1 naanbrood 2 el olijfolie Extra kerriepoeder Stap 1 • Snijd de kip in dunne repen. € Meng voor de saus de rest van de yoghurt, gember en knoflook met de gehakte koriander, zout en peper. Stap 2 • Vul de rookbeker van de grill tot de rand met kerriepoeder. € Vul het stoomreservoir voor ¾ met water (voeg nooit meer vloeistof toe dan tot het maximum vulniveau) en sluit het deksel. Wacht totdat het lichtje uitgaat en u duidelijk zichtbaar rook uit de rookbeker ziet komen. € Meng voor de bonensalade de sperziebonen met de tomaten, de uienringetjes en de koriander. Stap 2 • Vul de rookbeker van de grill tot de rand met houtsnippers. € Doe de stukjes citroenschil in het stoomreservoir van de grill en vul het reservoir voor ¾ met water (voeg nooit meer vloeistof toe dan tot het maximum vulniveau). Wacht totdat het lichtje uitgaat en u duidelijk zichtbaar rook uit de rookbeker ziet komen. Keer de steaks tweemaal om en beweeg ze even heen en weer over de grill. Hoofdgerecht voor 4 personen Voorbereidingstijd 15 minuten/ grillen 15 minuten 500 g grillworstjes 2 maïskolven 25 g boter 4 el bloem 250 ml melk 125 g geraspte cheddarkaas 2½ el komijnzaad olijfolie chilipoeder Stap 1 • Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. € Haal het blad van de maïskolven en snijd ze met een scherp mes in schijven van 1 cm. Schenk stapsgewijs de melk erbij en blijf roeren tot de saus is gebonden. Blijf roeren totdat de kaas is gesmolten en alle ingrediënten goed zijn vermengd. Stap 2 • Vul de rookbeker met het overgebleven komijnzaad en sluit het deksel. Wacht totdat het lichtje uitgaat en u duidelijk zichtbaar rook uit de rookbeker ziet komen. [. . . ] In plaats van little gems zijn ook andere kleine en stevige slasoorten geschikt. Stap 2 • Vul de rookbeker van de grill tot de rand met houtsnippers. € Doe 2 takjes rozemarijn en 2 takjes tijm in het stoomreservoir van de grill en vul het reservoir voor ¾ met water (voeg nooit meer vloeistof toe dan tot het maximum vulniveau). Wacht totdat het lichtje uitgaat en u duidelijk zichtbaar rook uit de rookbeker ziet komen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 55HFL5007D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 55HFL5007D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag