Gebruiksaanwijzing PHILIPS 55203-13-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 55203-13-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 55203-13-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 55203-13-16 te teleladen.


PHILIPS 55203-13-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 55203-13-16 QUICK START GUIDE (975 ko)
   PHILIPS 55203-13-16 QUICK START GUIDE (975 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 55203-13-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Dankzij Sonicare's unieke dynamische reinigingseffect komt u zelfs diep tussen de tanden en op moeilijk bereikbare plaatsen, terwijl u uw tandvlees masseert. Poetsen is nooit meer hetzelfde. Beter bereik voor een betere reiniging · Gepatenteerde dynamische reinigingswerking · Afgeronde borstelharen · Slanke, gebogen hals Klinisch bewezen voordelen · Natuurlijk wittere tanden · Klinisch bewezen veilig en zacht · Maakt het tandvlees in slechts twee weken gezonder Extra functies · Smartimer stimuleert het poetsen gedurende 2 minuten · Met de Easy-start kunt u geleidelijk wennen aan de Sonicare-tandenborstel · Met de Quadpacer-timer met een interval van 30 seconden poetst u altijd gelijkmatig · Twee snelheden Oplaadbare, sonische tandenborstel 55203-13-16/02 Kenmerken Gepatenteerde dynamische reinigingswerking U kunt de plaatsen tussen de tanden en langs het tandvlees op efficiënte en zachte wijze bereiken. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 55203-13-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 55203-13-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag