Gebruiksaanwijzing PHILIPS 52224-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 52224-11-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 52224-11-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 52224-11-16 te teleladen.


PHILIPS 52224-11-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 52224-11-16 QUICK START GUIDE (1030 ko)
   PHILIPS 52224-11-16 QUICK START GUIDE (1030 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 52224-11-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De verschillende hoogten en diepten over de lengte van de opzetborstel hebben een ergonomische vorm die de anatomie van de tanden volgt. [. . . ] De verschillende hoogten en diepten over de lengte van de opzetborstel hebben een ergonomische vorm die de anatomie van de tanden volgt. Bovendien passen de borstelharen tussen uw tanden zodat u minder snel plekjes mist wanneer u uw tanden poetst. Specificaties Gebruiksgemak · Geschikt voor de volgende modellen: FlexCare+, FlexCare, HealthyWhite, HydroClean, EasyClean Technische specificaties Maximale reiniging · Gebruiksduur: Voor een optimaal poetsresultaat raden wij u aan om de opzetborstel elke 3 maanden te vervangen. · Vervanging: De gekleurde borstelharen vervagen wanneer u de opzetborstel moet vervangen. Gewicht en afmetingen · Afmetingen verpakking van de opzetborstel: 21, 6 x 7, 0 x 2, 2 (h x b x d) cm · Gewicht verpakking van de opzetborstel: 0, 03 kg Eenvoudige plaatsing van de opzetborstel en reiniging van het handvat Meegeleverde artikelen · · Hygiënisch beschermkapje: 1 stk Schuine, straalsgewijs uitlopende borstelharen Het doordachte ontwerp en de nauwkeurige fabricage van deze opzetborstel zorgen in combinatie met de sonische beweging en flexibele poetsstanden voor een grondige reiniging. Verkleurende borstelharen Dankzij het gebogen oppervlak dat door de schuine, straalsgewijs uitlopende borstelharen wordt gevormd, houdt u contact met het oppervlak van uw tanden, kiezen en tandvlees wanneer u met de opzetborstel poetst. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 52224-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 52224-11-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag