Gebruiksaanwijzing PHILIPS 52220-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 52220-11-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 52220-11-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 52220-11-16 te teleladen.


PHILIPS 52220-11-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 52220-11-16 QUICK START GUIDE (1521 ko)
   PHILIPS 52220-11-16 QUICK START GUIDE (1521 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 52220-11-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] · Vervanging: De gekleurde borstelharen vervagen wanneer u de opzetborstel moet vervangen. Kenmerken Gewicht en afmetingen · Afmetingen verpakking van de opzetborstel: 21, 6 x 7, 0 x 2, 2 (h x b x d) cm · Gewicht verpakking van de opzetborstel: 0, 03 kg Opklikbare opzetborstel Meegeleverde artikelen · · Hygiënisch beschermkapje: 1 stk Eenvoudige plaatsing van de opzetborstel en reiniging van het handvat HydroGuides HydroGuides werkt met onze gepatenteerde sonische technologie om ervoor te zorgen dat tandpasta en water tussen de tanden komen. Zo worden moeilijk bereikbare plekjes tussen de tanden beter gereinigd, hoewel flossen nog steeds noodzakelijk is. Maximale reiniging Het doordachte ontwerp en de nauwkeurige fabricage van deze opzetborstel zorgen in combinatie met de sonische beweging en flexibele poetsstanden voor een grondige reiniging. Verkleurende borstelharen Aan de verkleurende borstelharen kunt u zien wanneer u de opzetborstel moet vervangen. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 52220-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 52220-11-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag