Gebruiksaanwijzing PHILIPS 52104-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 52104-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 52104-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 52104-17-16 te teleladen.


PHILIPS 52104-17-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 52104-17-16 QUICK START GUIDE (950 ko)
   PHILIPS 52104-17-16 QUICK START GUIDE (950 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 52104-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zo bent u elke keer weer verzekerd van een schoon gebit en wordt tegelijkertijd uw tandvlees gemasseerd. Eenvoudige reiniging van moeilijk bereikbare plekjes · Unieke gebogen hals zodat u ook bij de achterste kiezen komt Ontworpen voor optimale prestaties · Verkleurende borstelharen zorgen voor een effectieve reiniging Een opzetborstel voor meerdere handgrepen · Vast te draaien opzetborstel voor onze originele Sonicare-handvatten Compacte sonische opzetborstels 2 stuks 52104-17-16/05 Specificaties Gebruiksgemak · Geschikt voor de volgende modellen: Elite, Essence, CleanCare, Xtreme, Advance maanden te vervangen. [. . . ] · Vervanging: De gekleurde borstelharen vervagen wanneer u de opzetborstel moet vervangen. · Afmetingen verpakking van de opzetborstel: 21, 6 x 9, 0 x 4, 1 cm (b x h x d) cm · Gewicht verpakking van de opzetborstel: 0, 096 kg · Kenmerken Vast te draaien opzetborstel Vast te draaien opzetborstel voor onze originele Sonicare-handvatten Technische specificaties · Gebruiksduur: Voor een optimaal poetsresultaat raden wij u aan om de opzetborstel elke 3 Gewicht en afmetingen Verkleurende borstelharen Aan de verkleurende borstelharen kunt u zien wanneer u de opzetborstel moet vervangen. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 52104-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 52104-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag