Gebruiksaanwijzing PHILIPS 52103-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 52103-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 52103-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 52103-17-16 te teleladen.


PHILIPS 52103-17-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 52103-17-16 QUICK START GUIDE (913 ko)
   PHILIPS 52103-17-16 QUICK START GUIDE (913 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 52103-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Zo bent u elke keer weer verzekerd van een schoon gebit en wordt tegelijkertijd uw tandvlees gemasseerd. eenvoudige reiniging van moeilijk bereikbare plekjes · Unieke gebogen hals zodat u ook bij de achterste kiezen komt Ontworpen voor optimale prestaties · Verkleurende borstelharen zorgen voor een effectieve reiniging Een opzetborstel voor meerdere handgrepen · Vast te draaien opzetborstel voor onze originele Sonicare-handvatten Geschikt voor de volgende modellen: Elite, Essence, CleanCare, Xtreme, Advance maanden te vervangen. Na 3 maanden van normaal gebruik raken de borstelharen versleten en is de opzetborstel minder effectief. Dankzij de dunne, gebogen hals kunt u met deze opzetborstel tandplak gemakkelijk verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plekjes. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 52103-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 52103-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag