Gebruiksaanwijzing PHILIPS 49PUS7909

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 49PUS7909. Wij hopen dat dit PHILIPS 49PUS7909 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 49PUS7909 te teleladen.


PHILIPS 49PUS7909 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1334 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 49PUS7909 (1285 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 49PUS7909

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nutzen Sie die folgende VESA-Information, um die Wandhalterung zu erwerben: . [. . . ] Drücken Sie die Taste  (nach links), um die ausgewählte Benachrichtigung zu löschen. So funktioniert die Suche: 1 - Drücken Sie die Taste  HOME, um das Home-Menü zu öffnen. 5 - Klicken Sie mit dem Zeiger auf die Sender, die Sie als Favorit kennzeichnen möchten. 5 - Um die Suche erneut durchzuführen, drücken Sie die Farbtaste  Erneut suchen. So stellen Sie die bevorzugte und die alternative Videotextsprache ein: . 2 - Klicken Sie auf die Sprachnachricht, die Sie wiedergeben möchten. [. . . ] Prüfen Sie, ob Ihr PC die unterstützte Auflösung und die Wiederholrate verwendet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 49PUS7909

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 49PUS7909 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag