Gebruiksaanwijzing PHILIPS 47HFL7007D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 47HFL7007D. Wij hopen dat dit PHILIPS 47HFL7007D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 47HFL7007D te teleladen.


PHILIPS 47HFL7007D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1371 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 47HFL7007D QUICK START GUIDE (835 ko)
   PHILIPS 47HFL7007D (1295 ko)
   PHILIPS 47HFL7007D QUICK START GUIDE (835 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 47HFL7007D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De efficiënte vormgeving en motor van 2000 W staan garant voor de grootste zuigkracht voor deze productcategorie. [. . . ] Bovendien is dit de stilste stofzuiger zonder stofzuigerzak ooit. Steeds weer een perfect resultaat · Motor van 2000 watt genereert een maximale zuigkracht van 350 watt · Cycloonfilter voor betere prestaties en eindeloze zuigkracht Zeer effectief antiallergisch systeem · HEPA AirSeal en wasbaar HEPA 13-filter Reinigt moeiteloos rondom meubels · Tri-Active-mondstuk met een unieke 3-in-1-werking Ook geschikt voor tapijten en meubels · Turbo-borstelmondstuk verwijdert 25% meer haar en stof Ultrakrachtige reiniging van harde vloeren · Super Parquet-mondstuk verwijdert 3 keer zoveel hardnekkig vuil Stofzuiger zonder zak met Tri-active-mondstuk PerfectCare 47HFL7007D/01 Kenmerken Krachtige en stille motor verwijderen. De roterende borstel verwijdert actief kleine stofdeeltjes en haren en zorgt zo voor een 25% beter schoonmaakresultaat op tapijt. De wieltjes van het mondstuk voorkomen beschadigingen bij gebruik op harde vloeren. Specificaties Ontwerp · Kleur: Zwart Prestaties · · · · · · Super Parquet-mondstuk Ingangsvermogen (max. ): 2000 W Ingangsvermogen (IEC): 1800 W Zuigkracht (max): 350 W Zuigkracht (max. ): 30 kPa Luchtstroom (max. ): 40 l/s Geluidsniveau (Lc IEC): 76 dB Filtering De krachtige Marathon-motor van 2000 watt genereert een zeer hoge maximale zuigkracht in zijn categorie. Elke beweging zorgt direct voor een schoon resultaat. Met het Turbo-borstelmondstuk kunt u tapijt diep reinigen en snel haren en pluisjes van tapijt Publicatiedatum 2011-03-15 Versie: 3. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 47HFL7007D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 47HFL7007D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag