Gebruiksaanwijzing PHILIPS 46PFL3108K/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 46PFL3108K/12. Wij hopen dat dit PHILIPS 46PFL3108K/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 46PFL3108K/12 te teleladen.


PHILIPS 46PFL3108K/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1560 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 46PFL3108K/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Batterien können eine münzähnliche Batterie enthalten, die verschluckt werden könnte. [. . . ] Drücken Sie CH + / CH -, um die nächste oder die vorherige Seite anzuzeigen. Hinweis: Wenn Sie die Sender über die Senderliste aufrufen, werden Sie aufgefordert, Ihren PIN-Code einzugeben. Befolgen Sie die Bildschirmanweisungen, um die Sender zu aktualisieren. Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Installation abzuschließen. [. . . ] Die maximale Nennleistung, in Klammern angegeben, steht für die elektrische Betriebssicherheit (IEC 60065 Ed. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 46PFL3108K/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 46PFL3108K/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag