Gebruiksaanwijzing PHILIPS 46PDL8908S/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 46PDL8908S/12. Wij hopen dat dit PHILIPS 46PDL8908S/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 46PDL8908S/12 te teleladen.


PHILIPS 46PDL8908S/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (694 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 46PDL8908S/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lichtsensor: Wenn die Umgebungshelligkeit abnimmt, verringert der integrierte Umgebungslichtsensor die Bildschirmhelligkeit des Fernsehers. [. . . ] Befolgen Sie die Anleitungen am Bildschirm, um die Formatierung abzuschließen. Befolgen Sie die Anleitungen am Bildschirm, um die Formatierung abzuschließen. Wählen Sie den Sender und die Sendung, die aufgenommen werden soll. Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Installation abzuschließen. Prüfen Sie, ob Ihr PC die unterstützte Auflösung und die Wiederholrate verwendet. Die maximale Nennleistung, in Klammern angegeben, steht für die elektrische Betriebssicherheit (IEC 60065 Ed. [. . . ] Prüfen Sie, ob Ihr PC die unterstützte Auflösung und die Wiederholrate verwendet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 46PDL8908S/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 46PDL8908S/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag