Gebruiksaanwijzing PHILIPS 44402-56-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 44402-56-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 44402-56-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 44402-56-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 44402-56-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 44402-56-16 QUICK START GUIDE (378 ko)
   PHILIPS 44402-56-16 QUICK START GUIDE (378 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 44402-56-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De steriel verpakte bewaarbekers zijn meerdere malen te gebruiken en hoeft u pas weg te doen als deze duidelijke tekenen van slijtage vertonen. Afgekolfde moedermelk kan maximaal 48 uur in de koelkast worden bewaard (niet in de deur) of in de vriezer voor maximaal 3 maanden. [. . . ] Voeding kan maximaal 48 uur in de koelkast en tot 3 maanden in de vriezer worden bewaard. noteer de datum en inhoud op de beker (gebruik markeerstift of potlood). Draai het deksel op de beker voor lekvrij bewaren en vervoeren. Voor de veiligheid en gezondheid van uw baby. Vóór eerste gebruik product goed schoonmaken. Na ieder gebruik alle onderdelen uit elkaar nemen, afwassen in mild sopje en daarna grondig afspoelen. Een te hoge concentratie aan afwasmiddel kan scheuren veroorzaken in plastic onderdelen. Wanneer dit gebeurt, onderdelen onmiddelijk vervangen. Uit hygiënisch oogpunt raden we aan om de spenen/tuiten iedere 3 maanden te vervangen. Draai de schroefdop met speen niet te strak op de fles. Laat uw kind NOOIT met kleine onderdelen spelen of lopen/rennen met een zuigfles of drinkbeker in de mond. Het wordt niet aangeraden om andere dranken dan melk of water te gebruiken, zoals vruchtensappen of frisdrank met suiker. [. . . ] Als u deze toch gebruikt, verdun dan goed met water en laat uw kind de drank in korte tijd opdrinken. Oefen geen onnodige druk uit wanneer het deksel op de beker is geplaatst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 44402-56-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 44402-56-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag