Gebruiksaanwijzing PHILIPS 43259-33-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 43259-33-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 43259-33-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 43259-33-16 te teleladen.


PHILIPS 43259-33-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 43259-33-16 QUICK START GUIDE (481 ko)
   PHILIPS 43259-33-16 QUICK START GUIDE (481 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 43259-33-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Epileren wordt een fluitje van een cent en uw huid blijft tot wel vier weken glad. [. . . ] Efficiënter kan bijna niet! Efficiënte epilatie voor langdurige gladheid · Het extra brede hoofd epileert nog meer haartjes per beweging · Hygiënische keramische pincetten pakken en verwijderen zelfs de fijnste haartjes · Actief, vibrerend systeem dat zelfs platliggende haren optilt en verwijdert · Beweegbare opzetkap voor optimaal contact met de huid · Opti-light vindt zelfs de fijnste haartjes · Bereidt zelfs de kortste haartjes voor op verwijdering Comfortabel epileren · Vibrerend massagesysteem stimuleert en verzacht de huid · Afspoelbaar epileerhoofd Voelbaar goede oplossingen voor gevoelige lichaamsdelen · Snoerloze mini-epilator voor het bijwerken van details Epilator 43259-33-16/11 Precisieversie Kenmerken Extra breed hoofd Opti-light Mechanisme voor gladtrekken van de huid Extra breed epileerhoofd laat meer haartjes per beweging verdwijnen voor langdurige en supergladde resultaten binnen enkele minuten Verzachtend systeem Opti-light vindt zelfs de fijnste haartjes Opzetkap voor optimale prestaties Door het gladtrekken van de huid gaan zelfs korte haartjes rechtop staan voor eenvoudig epileren. Uniek, vibrerend systeem dat haren optilt Zacht vibrerend massagesysteem stimuleert en verzacht de huid voor een aangenaam epileerproces Hygiënische keramische pincetten De kantelbeweging van de opzetkap helpt u om de epilator onder de juiste hoek te houden voor optimale resultaten Snoerloze precisie-epilator Uniek systeem tilt met behulp van subtiele vibraties kleine haartjes op, waardoor deze gemakkelijk kunnen worden verwijderd Afspoelbaar epileerhoofd Hygiënische keramische pincetten met reliëf voorkomen dat fijne haartjes door de pincetten glippen Een voelbaar goede oplossing voor gevoelige lichaamsdelen. Frequentie: 50-60 Hz Voltage: 100-240 V Wattage: 16 Publicatiedatum 2011-01-13 Versie: 2. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 43259-33-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 43259-33-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag