Gebruiksaanwijzing PHILIPS 42261-87-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 42261-87-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 42261-87-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 42261-87-16 te teleladen.


PHILIPS 42261-87-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 42261-87-16 QUICK START GUIDE (501 ko)
   PHILIPS 42261-87-16 QUICK START GUIDE (501 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 42261-87-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Satinelle Epilator 42261-87-16/02 Extra zacht, extra snel Epilator met pijnverzachtend ijskompres en massagesysteem Het ijskompres gebruikt de verzachtende eigenschappen van ijs om uw huid tijdens het epileren te koelen en de pijn te verzachten. De hypoallergene keramische schijven zijn ultrasnel en efficiënt, en verwijderen haren vanaf de wortel, waardoor uw huid 4 weken lang heerlijk zacht aanvoelt Extra zacht epileren · Verlichtend ijskompres Comfortabeler epileren · Actieve massage Epileert tot 20% sneller · Uniek keramisch epileersysteem Verwijdert zelfs de kortste haartjes · Gebogen epileerhoofd Makkelijk schoon te maken · Afwasbaar epileerhoofd voor extra hygiëne en eenvoudig schoonmaken Epilator 42261-87-16/02 Specificaties Accessoires · Scrubhandschoen: minder ingegroeide haren · Kap voor extra gevoelige zones: voor gevoelige lichaamsdelen · Luxe opbergetui: voor opbergen en bescherming · Kenmerken Verlichtend ijskompres Koelt uw huid en verlicht de pijn tijdens het epileren. Actieve massage De huid wordt zacht gemasseerd waardoor het trekkende gevoel wordt verminderd en het epileren comfortabeler wordt. Uniek keramisch systeem 20% sneller en efficiënter. Gebogen epileerhoofd Verwijdert zelfs haartjes van een halve millimeter. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 42261-87-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 42261-87-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag