Gebruiksaanwijzing PHILIPS 42261-33-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 42261-33-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 42261-33-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 42261-33-16 te teleladen.


PHILIPS 42261-33-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 42261-33-16 QUICK START GUIDE (501 ko)
   PHILIPS 42261-33-16 QUICK START GUIDE (501 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 42261-33-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] De opzetbare ijskoeler gebruikt de verzachtende eigenschappen van ijs om uw huid tijdens het epileren te koelen en de pijn te verzachten. Epileert tot 20% sneller · Uniek keramisch epileersysteem Extra comfort · Sonische massage met aloë vera Makkelijk schoon te maken · Afwasbaar epileerhoofd voor extra hygiëne en eenvoudig schoonmaken Overal snoerloos epileren · Oplaadbaar Verwijdert zelfs de kortste haartjes · Gebogen epileerhoofd Epilator 42261-33-16/04 Snoerloos Met opzetbare ijskoeler en scheerhoofd Kenmerken Gebogen epileerhoofd Sonische massage met aloë vera Specificaties Accessoires · Luxe opbergetui: voor opbergen en bescherming · Beschermhuls: voor optimaal gebruiksgemak · Kap voor extra gevoelige zones: voor gevoelige lichaamsdelen · Scrubhandschoen: minder ingegroeide haren · Extra scheerhoofd: voor een gladde scheerbeurt · Verwijdert zelfs haartjes van een halve millimeter. U hoeft dus niet te wachten tot de haartjes weer zijn gegroeid om opnieuw te kunnen epileren. De huid wordt zacht gemasseerd waardoor het trekkende gevoel wordt verminderd en het epileren comfortabeler wordt. Hoogwaardige ijskoeler Uniek keramisch systeem De gepatenteerde ijskoeler kalmeert de huid door het onplezierige gevoel bij epileren te verminderen. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 42261-33-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 42261-33-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag