Gebruiksaanwijzing PHILIPS 42259-38-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 42259-38-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 42259-38-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 42259-38-16 te teleladen.


PHILIPS 42259-38-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 42259-38-16 QUICK START GUIDE (1087 ko)
   PHILIPS 42259-38-16 QUICK START GUIDE (1087 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 42259-38-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] De opzetbare ijskoeler gebruikt de verzachtende eigenschappen van ijs om uw huid tijdens het epileren te koelen en de pijn te verzachten. Ultrazacht epileren · Hoogwaardige ijskoeler met meebewegend hoofd Extra comfort · Sonische massage met aloë vera Epileert tot 20% sneller · Uniek keramisch epileersysteem Verwijdert zelfs de kortste haartjes · Gebogen epileerhoofd Makkelijk schoon te maken · Afwasbaar epileerhoofd voor extra hygiëne en eenvoudig schoonmaken Epilator 42259-38-16/00 Met opzetbare ijskoeler Kenmerken Hoogwaardige ijskoeler Uniek keramisch systeem Specificaties Accessoires · Scrubhandschoen: minder ingegroeide haren · Kap voor extra gevoelige zones: voor gevoelige lichaamsdelen · Beschermhuls: voor optimaal gebruiksgemak · Luxe opbergetui: voor opbergen en bescherming · De gepatenteerde ijskoeler kalmeert de huid door het onplezierige gevoel bij epileren te verminderen. Het meebewegende hoofd volgt iedere ronding van uw lichaam zodat iedere plek optimaal wordt gekoeld en de pijn wordt verminderd. 20% sneller en efficiënter. Gebogen epileerhoofd Sonische massage met aloë vera Verwijdert zelfs haartjes van een halve millimeter. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 42259-38-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 42259-38-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag