Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40802-72-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40802-72-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40802-72-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40802-72-16 te teleladen.


PHILIPS 40802-72-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40802-72-16 QUICK START GUIDE (457 ko)
   PHILIPS 40802-72-16 QUICK START GUIDE (457 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40802-72-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Norelco Elektrisch scheerapparaat 40802-72-16 Comfortabel en nauwkeurig Precisiescheersysteem: ultradunne scheerhoofden met sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Scheert zelfs de kortste stoppelhaartjes · Precisiescheersysteem Volgt alle contouren van uw gezicht en hals · Reflex Action-systeem Glijdt soepel over uw huid · Comfortabele scheerhoofden Comfortabel en nauwkeurig · Super Lift & Cut-technologie Bijknippen van snor en bakkebaarden · Uitklaptrimmer met veermechanisme Elektrisch scheerapparaat 40802-72-16/17 Kenmerken Precisiescheersysteem Ultradunne scheerhoofden met sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Specificaties Super Lift & Cut-technologie Voedingssysteem · · · · · · · · · Automatische selectie: 100 - 240 V Oplaadtijd: 8 uur Oplaadbaar Scheertijd: 10 dag(en) Oplaadbare milieuvriendelijke NiMH-cellen Reflex Action-systeem Elektronische kenmerken Indicatie 'batterij opgeladen': Groen Batterij-indicatie: Groen Elektronische aan/uitschakelaar Oplaadindicator Accessoires Het systeem met twee mesjes tilt de haren op om ze moeiteloos tot onder het huidoppervlak af te scheren. Volgt automatisch alle contouren van uw gezicht en hals · Reinigingsborsteltje · Beschermkap Afwerking · · · · · · · · · · · · · Uitklaptrimmer Plastic Rubberen handgrepen Decoratie met spuitgiettechnologie Lakafwerking Comfortabele scheerhoofden Scheersysteem Afzonderlijke scheerhoofden Roestvrije scheerhoofden Reservescheerhoofd: HQ8 Super Lift & Cut-technologie Haarkamer Reflex Action-systeem Precisiescheersysteem Wasbaar Comfortabele scheerhoofden De uitklapbare trimmer over de gehele breedte is ideaal voor het bijwerken van bakkebaarden en snor. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40802-72-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40802-72-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag