Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40772-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40772-30-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40772-30-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40772-30-16 te teleladen.


PHILIPS 40772-30-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40772-30-16 QUICK START GUIDE (726 ko)
   PHILIPS 40772-30-16 QUICK START GUIDE (726 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40772-30-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het GyroFlex 2D-systeem past zich automatisch aan de contouren van uw gezicht aan en scheert zelfs de kleinste stoppels perfect af met de DualPrecision-hoofden. Een scheerapparaat dat alle contouren volgt · GyroFlex 2D-systeem volgt alle contouren Een glad en comfortabel scheerresultaat · DualPrecision scheert zelfs de kortste stoppelhaartjes · SensoTouch-scheerapparaten met gepatenteerde Super Lift&Cut-beweging Een elektrisch scheerapparaat dat uw huid verzorgt · Aquatec-afdichting voor comfortabel en verfrissend nat scheren · Soepele, wrijvingsarme SkinGlide voorkomt irritaties 40772-30-16 Scheren met perfecte controle en precisie · Precisietrimmer voor het perfect trimmen van snor en bakkebaarden Elektrisch scheerapparaat met GyroFlex 2D Antisliphandvat 40772-30-16/16 Kenmerken GyroFlex 2D Gepatenteerde Super Lift&Cutbeweging scheren met scheerschuim of gel voor extra huidcomfort. [. . . ] SkinGlide Het GyroFlex 2D contourvolgend systeem past zich automatisch aan de contouren van uw gezicht aan en minimaliseert druk en irritatie voor een gladde scheerbeurt. DualPrecision Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. Energieverbruik in stand-by: 0, 15 W Maximaal energieverbruik: 5, 4 W Service · Ontwerp · 2 jaar garantie · Handvat: Slank handvat, Antisliphandvat Publicatiedatum 2010-12-21 Versie: 7. 1. 1 © 2010 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40772-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40772-30-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag