Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40771-35-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40771-35-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40771-35-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40771-35-16 te teleladen.


PHILIPS 40771-35-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40771-35-16 QUICK START GUIDE (998 ko)
   PHILIPS 40771-35-16 QUICK START GUIDE (998 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40771-35-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het knippen van uw eigen haar is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Optimale prestaties voor geweldige resultaten · Contourvolgende kam voor snelheid en comfort · Zelfslijpende roestvrijstalen mesjes voor een nauwkeurig resultaat Ultiem gebruiksgemak · Ligt makkelijk in de hand voor volledige controle · 180° draaibaar trimmerhoofd waarmee u iedere plek kunt bereiken 40771-35-16 Creëer uw eigen look · 10 vergrendelbare lengte-instellingen tot maximaal 21 mm · Precisietrimmer voor het maken en onderhouden van de gewenste haarlijnen Optimale power · Extra krachtige batterij om ieder haartype moeiteloos te knippen Doe-het-zelf haartrimmer 40771-35-16/02 Knipelement met draaihoek van 180° Kenmerken Contourvolgende kam Extra krachtig 10 vergrendelbare lengte-instellingen De contourvolgende kam past zich aan elke welving aan voor snelle en comfortabele resultaten. Ligt gemakkelijk in de hand De extra krachtige batterij biedt superieure prestaties, zelfs bij dikke haartypen Precisietrimmer Kies uit een van de vele lengte-instellingen en vergrendel de gewenste lengte. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40771-35-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40771-35-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag