Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40767-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40767-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40767-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40767-17-16 te teleladen.


PHILIPS 40767-17-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40767-17-16 QUICK START GUIDE (500 ko)
   PHILIPS 40767-17-16 QUICK START GUIDE (500 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40767-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] *in vergelijking met standaard roterende scheerhoofden. Snelle en gladde scheerresultaten · Speed XL-scheerhoofden: voor een snelle, nauwkeurige scheerbeurt Scheert zelfs de kortste stoppelhaartjes · Precisiescheersysteem Comfortabel en nauwkeurig · Super Lift & Cut-technologie Volgt alle contouren van uw gezicht en hals · Reflex Action-systeem · Afzonderlijke scheerhoofden Eenvoudig schoon te spoelen · Afspoelbaar scheerapparaat Elektrisch scheerapparaat 40767-17-16/16 Kenmerken Speed-XL-scheerhoofden Super Lift & Cut-technologie Afspoelbaar scheerapparaat De drie scheerringen hebben 50% meer scheeroppervlakte zodat u zich snel kunt scheren. Precisiescheersysteem Het systeem met twee mesjes tilt de haren op om ze moeiteloos tot onder het huidoppervlak af te scheren. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40767-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40767-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag