Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40761-38-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40761-38-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40761-38-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40761-38-16 te teleladen.


PHILIPS 40761-38-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40761-38-16 QUICK START GUIDE (1096 ko)
   PHILIPS 40761-38-16 QUICK START GUIDE (1096 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40761-38-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] De ringen met Stretch & Lift-patroon bereiden de huid voor op een aangename scheerbeurt. De nieuwe conditioner bevat Natural MICROtec om huidirritatie te voorkomen. Hydrateert de huid tijdens het scheren · Hydrateer uw huid tijdens het scheren Ook onder de douche te gebruiken · Heet water opent uw poriën voor een gladder scheerresultaat Volgt voorzichtig de contouren van uw gezicht · Volgt voorzichtig de contouren van uw gezicht Optimaal glad scheerresultaat · Stretch & Lift-patroon voor een fantastisch scheerresultaat Perfect bijgewerkte snor en bakkebaarden · Snor en bakkebaarden bijknippen NIVEA FOR MEN-scheerapparaat precisietrimmer 40761-38-16/23 Kenmerken Hydrateren tijdens het scheren Heet water opent de poriën Specificaties Scheerresultaten · Scheersysteem: Lift & Cut-technologie · Volgt de contouren: Flex Tracker-systeem · Comfortabel voor de huid: Scheersyst. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40761-38-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40761-38-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag