Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40760-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40760-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40760-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40760-31-16 te teleladen.


PHILIPS 40760-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40760-31-16 QUICK START GUIDE (998 ko)
   PHILIPS 40760-31-16 QUICK START GUIDE (998 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40760-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] *Met gebruik van de HQ170-lotion. Extra glad · Uniek scheersysteem met dosering van NIVEA FOR MEN-lotion · Glijringen zodat het scheerapparaat soepel over de huid glijdt en er minder huidirritatie ontstaat Comfortabel en nauwkeurig · Lift & Cut-scheertechnologie met messysteem Droog of nat scheren · Heet water opent uw poriën voor een gladder scheerresultaat NIVEA FOR MEN-scheerapparaat 40760-31-16/16 Specificaties Scheerresultaten · Scheersysteem: Super Lift & Cut-technologie · Volgt de contouren: Afzonderlijke scheerhoofden, Contourvolgende 3D · Comfortabel voor de huid: Glide Rings · Stylen: Precisietrimmer · · · · Opladen: 8 uur Nat en droog: Geschikt voor onder de douche Scheertijd: 18 dagen Schoonmaken: Wasbaar, Reinigingsindicator Kenmerken Scheerapparaat met unieke lotiondosering Ontwerp Gebruiksgemak · Afwerking: Lakafwerking · Scherm: Batterij vol-indicator, Batterij bijna leegindicator, Oplaadindicator, Indicatie voor scheerhoofden vervangen · Opladen: Oplaadbaar Accessoires · Standaard: Oplader · Etui: Luxe etui, Zacht opbergetui · Onderhoud: Reinigingsborsteltje, Beschermkap · NIVEA FOR MEN-lotion of -gel brengt tijdens het scheren vocht in om uw huid voor te bereiden op de scheerbeurt en de huid tegen irritatie te beschermen. Gemakkelijk te plaatsen cartridgesysteem. Glide Rings De unieke glijringen zorgen ervoor dat de gel of lotion langer op de huid aanwezig blijft, zodat het scheerapparaat soepeler over de huid glijdt en er minder huidirritatie ontstaat. Lift & Cut-technologie Messysteem tilt de haren op en scheert ze comfortabel tot onder het huidoppervlak af. Waterdicht U kunt u ook onder de douche scheren. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. www. philips. com * Bij gebruik van de HQ170-lotion 12 NC: 0000 000 00000 [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40760-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40760-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag