Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40759-53-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40759-53-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40759-53-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40759-53-16 te teleladen.


PHILIPS 40759-53-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40759-53-16 QUICK START GUIDE (993 ko)
   PHILIPS 40759-53-16 QUICK START GUIDE (993 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40759-53-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Extra grote XL-trimmer De hoogwaardige 32 mm brede trimmer pakt alle soorten lichaamsharen mee voor efficiënt scheren in één beweging. [. . . ] LED-indicator voor batterijniveau Dankzij de oplaadstandaard kunt u het apparaat handig opbergen en is het altijd opgeladen en klaar voor gebruik. Nat en droog te gebruiken Gebruik de extra grote XL-trimgeleider voor snelle resultaten op grote oppervlakken zoals de borst, buik en benen. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40759-53-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40759-53-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag