Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40759-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40759-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40759-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40759-31-16 te teleladen.


PHILIPS 40759-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40759-31-16 QUICK START GUIDE (993 ko)
   PHILIPS 40759-31-16 QUICK START GUIDE (993 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40759-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het is veilig en eenvoudig. Optimale prestaties voor geweldige resultaten · Geïntegreerd trim- en scheerhoofd voor een glad resultaat in één beweging · Veilig en minder irritatie voor uiterst comfortabel trimmen · Ontharing van het hele lichaam Ultiem gebruiksgemak · Voor nat en droog gebruik en een eenvoudige reiniging Creëer uw eigen look · 3 trimkammen voor verschillende haarlengtes Optimale power · Oplaadstandaard voor eenvoudig opbergen Bodygroom 40759-31-16/30 Limited edition Specificaties Scheersysteem · Mesbreedte: 32 mm · Aantal lengte-instellingen: 3 · Scheerelement: Blad met twee precisietrimmers Kenmerken Voedingssysteem · Oplaadtijd: 8 uur · Gebruikstijd: 50 minuten · Gebruik: Alleen snoerloos Met 3 trimkammen Optimaal trimmen en scheren · Scheersysteem: Scheerblad voor glad scheerresultaat · Comfortabel voor de huid: Huidvriendelijk scheerhoofd Accessoires · Ophangkoord · Opberg- en oplaadstandaard Service Gebruiksgemak · 2 jaar wereldwijde garantie · Onderhoudsvrij - geen olie nodig · Snoerloos · Nat en droog: Onder de douche te gebruiken en eenvoudig schoon te maken Creëer uw eigen look · · Stijlen: Scheer en trim uw lichaam Met de 3 trimkammen voor lengtes van 3, 5 en 7 millimeter kunt u uw hele lichaam eenvoudig en veilig trimmen. Geïntegreerd trim- en scheerhoofd Dankzij de geïntegreerde zelfslijpende precisietrimmers aan beide zijden van het scheerapparaat hebt u in één beweging een glad scheerresultaat, zelfs bij langer haar. Veilig en zonder irritatie Veilig en minder irritatie voor uiterst comfortabel trimmen Opberg- en oplaadstandaard Dankzij de oplaadstandaard kunt u het apparaat handig opbergen en is het altijd opgeladen en klaar voor gebruik. Trimmen en scheren Deze bodygroom is geschikt voor het trimmen en scheren van alle lichaamsdelen. Nat en droog te gebruiken Publicatiedatum 2011-03-01 Versie: 7. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Bovendien kunt u uw lichaam onder de douche scheren en trimmen. 12 NC: 0000 000 00000 [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40759-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40759-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag