Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40731-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40731-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40731-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40731-31-16 te teleladen.


PHILIPS 40731-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40731-31-16 QUICK START GUIDE (1141 ko)
   PHILIPS 40731-31-16 QUICK START GUIDE (1141 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40731-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg ervoor dat het siliconen massagekussentje en het membraan goed op de kolf zijn aangebracht en dat deze goed aansluiten. [. . . ] Controleer of er zuigkracht ontstaat en dat de kolf correct in elkaar is gezet. Probeer de hendel maar tot halverwege in te drukken en denk aan het kolfritme van 2 à 3 seconden. Neem het massagekussentje van de trechter en plaats opnieuw, zorg ervoor dat het massagekussentje goed aansluit en dat het ver genoeg in de trechter is geplaatst. Neem de "Gebruiksaanwijzing van de AVENT borstkolf" nog eens door. Als het beschadigd raakt, functioneert uw borstkolf niet meer naar behoren. Wrijf het ventiel voorzichtig tussen uw vingers in warm water met wat afwasmiddel. Gebruik van de Handkolf met het AVENT VIA Bewaarsysteem Kiezen van de juiste speen voor uw baby NORMALE STROOMSNELHEID ZACHTE SILICONEN SPEEN Voor baby's van 3 maanden en ouder die flesvoeding krijgen. sNELLE STROOMSNELHEID ZACHTE SILICONEN SPEEN Snellere stroomsnelheid voor oudere baby's. [. . . ] sNELLE STROOMSNELHEID ZACHTE SILICONEN SPEEN Snellere stroomsnelheid voor oudere baby's. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40731-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40731-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag