Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40726-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-17-16 te teleladen.


PHILIPS 40726-17-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40726-17-16 QUICK START GUIDE (1294 ko)
   PHILIPS 40726-17-16 QUICK START GUIDE (1294 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40726-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · · · · · · Inclusief Zachte zuigkracht Het is bewezen dat dubbel afkolven de melkproductie verhoogt. [. . . ] De dubbele elektronische borstkolf is de enige borstkolf waarbij beide kolven dezelfde hoeveelheid zuigkracht en controle behouden voor een effectief gebruik. De zachte zuigkracht imiteert het zuigen van je baby om te zorgen voor een constante melkhoeveelheid, zodat je minder lang hoeft te kolven. Flessenstandaard/afsluiting gietgat: 4 stk 125ml-bewaarflessen voor moedermelk: 2 stk Bewaarflessen voor moedermelk (260 ml): 2 stk IJskoelers: 4 stk Extra zachte speen voor pasgeborenen: 2 stk Onderdelen voor handmatig kolven voor als er geen stroom beschikbaar is: 1 Reistas van microvezel: 1 stk Reserveonderdelen: 1 stk Reisverpakking voor spenen voor pasgeborenen: 2 stk ThinsulateTM-tas: 2 stk Afsluitplaatje: 2 stk Dubbele elektronische borstkolf: 1 stk Totale variabele controle Gepatenteerd massagekussentje Geniet van de volledige controle over de snelheid, de zuigkracht en het ritme. Je kunt de pomp zelfs zo instellen dat de manier van zuigen overeenkomt met die van je baby. Ontwikkelingsfases · Fases: 0 - 6 maanden · Intuïtieve bedieningshendel Vijf zachte massagekussentjes bewegen op en neer samen met de betrouwbare zuigkracht. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40726-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40726-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag